Wednesday, 4 November 2015

Airis Azalea😊

Walaupun agak cliche..tapi i tetap nak cakap:


Comeynye anak aku nih.


Hehehe.


Sebenarnya nak story pasal pengalaman lahirkan bb zaza ni tapi si zaza ni kat sebelah ..tangan beliau letak atas tangan i yang tengah taip ni.

Alahai anak.

Kang tulis2 lama2 tangan dia jengg krengg ha bergerak2 ikut siku momi.

So mlm ni nk story pasal nama Airis.

Sebenarnya before she was born,i ada mimpi ..tengok buku sekolah anak..

Dia tulis sendiri nama dia..Airis Nur Illiyah.

Omgad.so kiut.



So nama Airis tu memang pekat melekat dalam hati ni.

Jadi masa kandungkan Amanda..i dah tetap niat nak letak nama anak Airis Nur Illiyah kalau gegirl.

Tapi dedi telah meng VETOkan dirinya n letak nama anak Amanda Ayra.

Alhamdulillah la.the name suit her very well.

Dahla cam amoi.

Dan menjadi kegemaran nyonya2 dan makcik2 walo kemana saja beliau pegi.

Nama Amanda pon mcm nama cina dah.

Tup3 pegnen kali ke 3 ni..gegirl jugak.

Dedi dah xsexcited sangat nak namakan anak n leave it to me to decide.As long as (NAK JUGAK SIBUK PADAHAL ANAK2 BINTIKAN DIA) kena letak nama Azalea.

So apalagi..sesi fikir2 la nak letak apa..

End up letak Airis Azalea yang bermaksud Bunga Yang Mekar Selamanya.


Airis sayang,

Momi mtk maaf kalau Airis tak suka nama Airis and ada orang ejek nama kao apahal cam nama kereta tu Iriz..

Airis wat ĺek wat pis ja ok..

Bila dekat sekolah menengah atau unibesiti atau Airis dah reja nanti..Xde sapa nak ejek awak lagi syg..

Momi harap Airis selalu jadi bunga yang mekar lam hati momi foreber eber.

Walaupun masa Airis lahir hati momi 90% kat kakak yaya tapi tengok je muka Airis atas dada momi petang Airis lahir tu..hati momi dah jatuh sayang dah kat Airis..so sekarang 50-50 dah..

Jangan pernah rasa down tao kalau kulit Airis stay cam sekarang and tak secerah kakak yaya..


Airis cantik sangat dan comel sangat kat pandangan mata momi.

Momi sayang awak darling..makin hari makin banyak peel Airis yang buat momi rasa Airis sangat special.

Welcome.to our family sayang..

Dada n momi n kaka yaya sayang Airis 200%.

You complete us all sayang..😙😙😙😙

Love,
Momi



1 comment:

  1. nak tanya masa first conceive anak first tu, lepas awak berurut tu ke?

    ReplyDelete