Tuesday, 30 June 2015

Kakak 10months dan Adik 6months

Betulke adik dah 6months.


Bolehx nak cakap dah lupa adik sebenarnya umur berapa nih?


Kalo x silap EDD adik 21 Oct liddat tapi judging by my tummy..and how active adik bergolek kat dalam..Dah macam nak bersalin bulan 9 je.


Ah sudah.

Adakah akan keluar awal mcm kakak?


Hahahahah


What a bad momi i am.

On other notes,kakak sangat gedik ya allahhh semenjak domenjak ni.


Clingy Sgt sgt. Semalam masa org azan berbuka..dia dah mengamuk nk tidoq.Terpaksala dedi pegi dudu dalam bilik dulu..lepas tu take turn dgn momi.

Then bila nak angkat tidur dalam baby cot beliau akan nangis.tau pulak dia kita angkat!!!

kekadang tgh2 mlm kan kalau dia nangis lapar or for the reason yang xtahu kepala punca..i feel like walking out of the door and sleep on the other room.

Bukan sebab apa..sebab dia tendang2 kick adik..then nak nenen..

Susu mmg dh xde..dia comfort sucking ja.then sambil nenen sambil kicking adik.

Janganla hendaknya adik keluar nanti lekuk2 ha sbb hari2 kena kick kakak.

Hish mintak simpang.

Semalam mmg kemuncak dia cranky.Sebab dedi jarang tidur sekali..then semalam dedi tetiba tidur dgn kitorang..kakak jadi mcm culture shock.Nangis meraung2.

Gatal muka sebab nyamuk gigit ke apa ke xtau.Bagi susu xnak.toleh muka.

Bg nenen .nak.tapi lepas 5 min nangis balik.

oh amanda.

esok no more tidur awal ok.selagi xpukul 9 momi xnak bg awak tidur.



2 comments:

  1. Bestnya adik and kakak..Tak sabar nak main sama-sama la tu..

    ReplyDelete